Recept - červená šťáva se zeleným ječmenem

RECEPTY SE ZELENÝMI POTRAVINAMI II.
✿ ČERVENÁ ŠŤÁVA SE ZELENÝM JEČMENEM ✿ 

Minule jste, doufám, úspěšně zvládli váš první pokus o vpašování zelených potravin do rodinného jídelníčku. Na salát se zálivkou se zeleným ječmenem doporučuju nejdřív navázat něčím, co není tak zelené. Náš taťka se totiž té zelené barvy nějak bál, a tak jsem se rozhodla, že bude nejlepší začít si postupně zvykat na tu chuť. Můj boj za zvýšení konzumace vitamínů, minerálů a enzymů v ryze přírodní podobě pokračoval nevinnou šťávou, která byla...červená.

Ingredience:

Postup:

V tomto pracovním postupu nemám moc co popsat. Zkrátka vše odšťavněte (zázvor velký dle chuti) a potom při podávání do každé skleničky přidejte zelený ječmen. Dejte si pozor na jeho dobré rozmíchání (mně to v té řepě jde vždy trochu hůř). Dobrou chuť!

 rsz__dsc0492